45 души загинаха при жестоката катастрофа на АМ „Струма“ с

...
45 души загинаха при жестоката катастрофа на АМ „Струма“ с
Коментари Харесай

РАЗТЪРСВАЩИ СНИМКИ от ада на магистрала Струма! Вижте изгорелия автобус, погребал 45 души, сред които 12 деца

45 души починаха при жестоката злополука на Автомагистрала „ Струма “ с македонски рейс, измежду които и 12 деца. Инцидентът е станал към 3 часа сутринта.

По първични данни, оповестени на ексклузивен брифинг на мястото на нещастието, 4 рейса са влезнали на път за Истанбул. В този са пътували 52 пасажери, от които 12 са били деца. Оцелели са и са в „ Пирогов “ 7 души, които са без заплаха за живота.

Телата на починалите са изгорели до неразбираемост. Екип правосъдни лекари и биолози ще вземат ДНК материал от всяко тяло, с цел да може да бъде разпозната самоличността им посредством ДНК разбор. Едва тогава може изрично да се каже кои са и има ли български жители. Първоначалната информация е, че няма български жители, съобщи шефът на Следствието Борислав Сарафов.
свързани новини45346преди 16 часа23070преди 16 часа
„ Две са главните версии за злополуката. Едната е човешка неточност на лидера на рейса, а втората е ненадейно зародила техническа нередовност, която да е довела до злополуката. Провеждат се огледни дейности. Оцелелите се разпитват сега. По делото работи цялостен екип следователи от Национална следствена служба, само че не бих могъл да кажа какви са техните показания. Шофьорът не е измежду оживелите “, сподели още Сарафов.






свързани новини55303преди 17 часа






Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР