45 души остават хоспитализирани дори и 2 седмици след клането

...
45 души остават хоспитализирани дори и 2 седмици след клането
Коментари Харесай

45 души остават хоспитализирани след клането в Лас Вегас


45 души остават приети в болница даже и 2 седмици след клането в Лас Вегас, което лиши живота на почити 60 души. Голяма част от тях са и в сериозно положение, заяви в петък шерифът на региона Кларк в Невада Джо Ломбардо.

На специфична конференция той разгласи още, че по последно броене потърсилите здравна помощ след стрелбата са общо 546, а не 527, както се съобщаваше по-рано.

По време на изявлението си той за следващ път призна и че няма съвсем никакъв напредък във връзка с разкриванeто на претекстовете зад дейностите на 64-годишния състоятелен пенсионер Стивън Падък, който на 1 октомври умъртви 58 души.

БГНЕС напомня, че на първи против втори октомври Падък откри огън от стаята си на 32-я етаж на хотел „ Мандалей бей “ в Лас Вегас против публиката на концерт навън, като умъртви 58 души и рани повече от 500. След това се и самоуби. След голям брой огледи на хотелската му стая, дома и колата му, органите на реда откриха общо 47 оръжия, 22кг експлозиви и хиляди патрони. Според сведенията досега, никой не е знаел или подозирал за желанията на мъжа, който не е имал никакви престъпни прояви през живота си нито финансови усложнения, не е бил новобранец в обществото и не е изразявал никакви политически или религиозни пристрастия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР