44 % от могат да обслужват до половината от разходите

...
44 % от могат да обслужват до половината от разходите
Коментари Харесай

НСИ: 44% от хотелиерите не могат да посрещнат разходите си

44 % от могат да обслужват до половината от разноските си, сочи анкета на, извършена през август поради пандемията от, съобщи БНР.
Малко над една трета от тях декларират, че в кратковременен проект могат да се оправят с всичките си отговорности, а останалите - че не могат да се оправят без непозната помощ.
 Решено: Данък добавена стойност става 9% за ресторантьори, хотелиери и издатели Решено: Данък добавена стойност става 9% за ресторантьори, хотелиери и издатели
С 9 % ще се полза оттук-нататък настаняването в хотели и сходни заведения, в това число и при отдаването чартърен тук-там за к...
Над половината от бизнесмените в туристическия и хотелиерския бизнес са подготвени да предложат различни интервали за реализиране на резервациите на своите клиенти, сочи още изследването, извършено в следващия месец на изключителна епидемиологична конюнктура поради Covid-19. 63 % са заявили понижение на цените на пакетните услуги, а 49 на 100 - на нощувките.
Според анкетата, бизнесмените, получили държавна поддръжка, са подготвени да запазят даже и усилят наетия личен състав в кратковременен проект.
39 % от работодателите декларират, че приходите им са се запазили по отношение на юни, до момента в който близо 35 на 100 заявяват нарастване. Август бе главният месец, на който туристическият отрасъл разчиташе за " избавяне " на сезона, който е повлиян съществено от пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР