44-годишният опозиционен лидер бе вкаран в затвора по обвинение, че

...
44-годишният опозиционен лидер бе вкаран в затвора по обвинение, че
Коментари Харесай

Няколко привърженици на Алексей Навални, сред които брат му Олег, ще останат под домашен арест още три месеца

44-годишният опозиционен водач бе вкаран в пандиза по обвиняване, че е нарушил условията на условна присъда.

Общо десетима индивида от близкото обграждане на Навални бяха осъдени.

Това постанови съд в Москва

Няколко последователи на Алексей Навални, измежду които брат му Олег, ще останат под домакински арест още три месеца, постанови през днешния ден съд в Москва, съобщи ДПА. Съдът удължи до 23 юни и периода на присъдите против адвокатката на Навални, Любов Собол, и неговата лекуващата лекарка, Анастасия Василиева. Двете дами трябваше да бъдат освободени през днешния ден.

Вчера присъдите на няколко други съидейници на Навални, измежду които неговата говорителка Кира Ярмиш, бяха удължени с три месеца. Забранени бяха всичките им връзки с външния свят. Общо десетима индивида от близкото обграждане на Навални бяха осъдени по обвинявания, че по време на протестна акция на 23 януари са нарушили противоепидемичните ограничения.

В началото на февруари 44-годишният опозиционен водач бе вкаран в пандиза по обвиняване, че е нарушил условията на условна присъда, до момента в който се е лекувал в Германия след опита да бъде токсичен в Русия. Германия, Европейски Съюз и Съединени американски щати неведнъж са упорствали пред съветските управляващи за освобождението на Алексей Навални.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР