Гол колоездач, „арестуван“ по време на благотворително колоездене, призовава за повече образование относно натуризма

...
44-годишният каза, че е карал велосипед по крайбрежието на Северен
Коментари Харесай

44-годишният каза, че е карал велосипед по крайбрежието на Северен Уелс от Престатин, където е бил на посещение за ден на натуристки плаж, за да повиши пари за благотворителната организация за психично здраве Mind.

Г-н Гилмор се канеше да се обърне и да се върне обратно към Престатин, на около 15 мили, когато каза, че е бил спрян от полицията.

" Казах им, че съм натурист", каза той.

"Казах, че го правя за благотворителност и освен това имам закона на COP (Полицейския колеж) за натуризма.

„Дадох им това и те го разгледаха, но след това се обадиха на дежурния сержант и дежурният сержант взе решение да ме арестуват.

„Така ме арестуваха , те ме качиха отзад в колата и отидохме в полицейския участък на Сейнт Асаф.“

„Не съм правил нищо незаконно“

Въпреки изпитанието, г-н Гилмор, който е бил натурист от около 10 години, каза, че полицията е „абсолютно прекрасна“.

Той добави: „След като разбраха кой съм и прегледаха социалните медии и провериха записите от камерите за видеонаблюдение на крайбрежния път и стигнаха до решението, че не правя нищо незаконно."

Освен че събира пари за Mind с велосипедното пътуване, г-н Гилмор от Манчестър каза той също искаше да образова хората относно натуризма.

Той каза, че се чувства по-комфортно без никакви дрехи и много хора не разбират, че натуристите водят „несексуален начин на живот“.

Прочетете повече от Sky News:
Предупреждение за гноми, оставени в градините на хората
Мъж арестуван, след като се опита да тича в импровизирано колело за хамстери

Съгласно Закона за сексуалните престъпления от 2003 г., да бъдеш гол на обществени места е допустимо, ако не е направено с цел умишлено предизвикване на тормоз, тревога или безпокойство.

Кролската прокуратура казва, че в случай на натуризъм „трябва да се намери баланс между правото на натуриста на свобода на изразяване и правото на широката общественост да бъде защитена от тормоз, тревога и безпокойство".

Той добавя: „При липса на какъвто и да е сексуален контекст и във връзка с голота, когато лицето няма намерение да предизвиква тревога или бедствие, обикновено ще бъде уместно да не се предприемат действия, освен ако членовете на обществото действително не са били причинени на тормоз, тревога или бедствие (за разлика от обмислянето на вероятността от това).“

Sky News се обърна към полицията в Северен Уелс за коментар относно инцидента.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР