44-годишният бургазлия М.М., който е шофирал единия от автомобили във

...
44-годишният бургазлия М.М., който е шофирал единия от автомобили във
Коментари Харесай

​Полицията излезе с подробности за верижните катастрофи, които затапиха Е-79 между Монтана и Враца

44-годишният бургазлия М.М., който е карал единия от коли във верижната злополука на Е-79 сред Монтана и Враца, е недееспособен, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Както първо BulNews.bg заяви, през вчерашния ден сутринта две произшествия затапиха за малко заран интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца. И двата случая са станали покрай село Бели Извор.
Катастрофата е зародила откакто лидер на лек автомобил спрял внезапно в пътното платно в посока Монтана, с цел да остави на пътя жрица на любовта, возеща се в автомобила.
Вследствие на неочакваното прекъсване на леката кола, движещият се зад нея бургаски бус „ Мерцедес “, с недееспособен водач М.М., също катастрофира. Заради случая поредно се блъснали образователен автомобил „ Опел Астра “, който бил каран от 63-годишният врачанин В.М., микробус „ Ивеко “ и монтанско „ Ауди “, карано от 61-годишният А.Ц.
Пристигналите на мястото екипи на полицията тествали водачите за приложимост на алкохол, а пробите на всички са негативни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР