44-годишният бизнесмен се прочу у нас преди няколко години със

...
44-годишният бизнесмен се прочу у нас преди няколко години със
Коментари Харесай

Коко Динев Беше Слънце! Емилия Разбра Какъв Автогол Си Е Вкарала С Новия Баровец Жорж! Приказката Рухна, Сириецът Се Оказа

44-годишният предприемач се прочу у нас преди няколко години със скандални схеми със строителни компании. Дейността на арабина у нас беше разследвана.

Далеч по-любопитен факт е, че обичаният на Емилия не изневерява на традициите, типични за мъжете от неговия етнос. За страдание и в този случай певицата играе втора цигулка. Любимият й устоя цялостен харем от дами.

Сред тях е и Галена Димова. Красавицата постоянно може да бъде засечена в столичните казина, където залага парите на обичания си, написа Хот сцена.

По всичко проличава, че и този път Емилия ще би трябвало да се задоволи с ролята на следващата жена в живота на новия си обичан, отбелязва изданието.

Както към този момент стана ясно, Жорж Башур е имал връзка с още една колежка на пайнерката. Преди време той е бил съкровен с Емануела.

В изявлението, което даде, Емилия показа, че се познава с арабския предприемач от дълго време. Тя не скри, че още по това време сред тях са прехвърчали искри, само че не са се отдали на пристрастеността си, защото и двамата са били обвързани.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР