44-годишният бивш ММА боец Диего Брага е бил убит в

...
44-годишният бивш ММА боец Диего Брага е бил убит в
Коментари Харесай

Убиха бивш ММА боец в Бразилия

44-годишният някогашен ММА войник Диего Брага е бил погубен в Бразилия. Смъртта му беше публично доказана през вчерашния ден от полицейски чиновници. Според формалната версия случаят е станал, откакто мотоциклетът на Брага е бил откраднат.

Свидетели настояват, че някогашният войник е отишъл във фавелите, с цел да търси изчезналия мотор, само че е бил погубен от членове на незаконната организация Comando Vermelho - те са помислили, че Брага е от конкурентна група.

Брага се е състезавал в ММА от 2003 до 2019 година Пресича пътищата си в клетката с бъдещия първенец на UFC Чарлз Оливейра (загуба с TKO 1).

След края на кариерата си работи като треньор, като управлява тима Tropa Thai в Рио де Жанейро, Бразилия. Работи с деца от фавелите и също по този начин тренира сина си Габриел Брага (същият, който загуби на финала на сезона на PFL през 2023 г.).

За известно време Брага тренира легендата на ММА Андерсън Силва. За финален път се е бил в шоуто Future FC 7. Интересно е, че и бащата, и синът се състезават в границите на картата - Диего печели по точки, а Габриел нокаутира своя противник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР