44-годишната Учителка на годината от САЩ Лесли Гилеспи се самоуби

...
44-годишната Учителка на годината от САЩ Лесли Гилеспи се самоуби
Коментари Харесай

Учителка на годината се самоуби, след като я хванаха да прави секс с ученици

44-годишната " Учителка на годината " от Съединени американски щати Лесли Гилеспи се самоуби поради тормоз, проведен в обществените мрежи против нея. Преди дни учителката бе уличена в полова връзка с няколко възпитаници, предава Блиц.

Според New York Post 44-годишната Лесли Гилеспи, която през 2019 година става „ Учител на годината “, е задържана на 27 май по обвиняване в обезчестяване на възпитаници. Момчетата, с които правила секс, сега на закононарушението са били на 15 и 16 години.

Жената е работила като преподавател в гимназия в Алабама повече от 20 години, пишат локалните медии. Тя имала свои лични авторски способи за преподаване на британски език. Лесли била модел за подражателство на сътрудниците си. В продължение на доста години тя успявала да скрие връзките си с момчетата.


Според проверяващите Лесли през 2020 година няколко пъти влизала в интимни връзки с двама възпитаници, които по това време са на 15 и 16 години. Обвинението се основава единствено на техните показания. Един от младежите споделил на чиновниците на реда, че девойка Гилеспи е поканила него и съученик в кабинета си, където всичко се е случило.

Учителката била задържана, само че платила гаранция от 60 хиляди $ и била освободена. След 2 дни обаче тялото на Лесли е открито в къщата ѝ. В събота, 29 май, някогашната учителка е открита мъртва в дома си. В полицейския отчет се показва, че тя се е самоубила.



„ Въпреки че детайлностите към случая към момента са незнайни, желаеме да подчертаем, че за учебните заведения от окръг Лорънс няма нищо по-важно от сигурността и благополучието на учениците “, споделя шефът на окръга Джон Смит след задържането на учителката.

Престъплението, в което е упрекната, е осъществено през септември 2020 година – година, откакто е отличена с купата „ Учител на годината “. Гилеспи, която преподавала по британски език, се е срещнала с младежите в кабинета си, след часовете.

Разследващите не разкриват повече детайлности по случая, защото тече следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР