44-годишната Лорел Шлемер бе призната за виновна в убийство трета

...
44-годишната Лорел Шлемер бе призната за виновна в убийство трета
Коментари Харесай

Майка, удавила децата си по заповед на гласове: Мислех, че те са аутисти

44-годишната Лорел Шлемер бе приета за отговорна в ликвидиране трета степен на личните си синове в дома им в американския град Маккандлес - шестгодишния Дениъл и неговия по-малък брат - трилетния Люк - през април 2014 година. Майката един след различен удавила момчетата във ваната, мислейки, че и двамата са аутисти и в никакъв случай няма да пораснат като естествени деца. При това децата са били безусловно здрави, написа в. " Сън ".


Лорел описа, че откакто напълнила ваната с вода и преоблякла децата в пижами с изображения на супергерои, тя чула " гласове ". " Те влязоха в банята и тези луди гласове ме накараха да работя ирационално. Преоблякох се, отидох при тях и един след различен ги държах под водата. Все едно, че гледах в профил... Но когато разбрах какво се е случило, незабавно ги извадих и преоблякох ", сподели тя.

Когато полицията пристигнала, момчетата били в чисти облекла, с изсушени и сресани коси. Малкият Люк е умрял в същия ден, а Даниъл почива четири дни по-късно. Съдът осъди Лорел на 80 години отнемане от независимост.

Лорел се среща с мъжа си, Марк, в уебсайт за запознанства сред християни. Жената признава, че е чувствала напън от негова страна. Той е желал повече деца и по религиозни аргументи не е употребявал контрацептиви. В резултат дамата е претърпяла три спонтанни аборта и е чувствала, че двамата ѝ по-малки сина са ѝ станали непознати. Затова тя закарала най-големия си наследник до спирката на учебния рейс и удавила момчетата.

Лорел също е признала пред психиатри, че това не е първият път, в който тя се пробва да убие децата си. През 2013 година тя завързала Даниъл и Люк и се пробвала да ги сгази с колата си. След като опитът се оказал несполучлив, тя съумяла да извърти нещата по този начин, че всичко да наподобява на трагичен случай. Истината е знаел единствено мъжът ѝ, само че той я уговорил да не признава за закононарушението.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР