44-годишната Джули Бануел разказва пред изданието, че заради падането е

...
44-годишната Джули Бануел разказва пред изданието, че заради падането е
Коментари Харесай

Нещо ужасяващо сполетя майка след като взе от училище децата си

44-годишната Джули Бануел споделя пред изданието, че поради рухването е развила синдром на Зудек. Този синдром е обвързван с болежка и се появява след пострадване на крайниците. Повреденото коляно причинявало на дамата дискомфорт и болежка. Тя неведнъж е била подлагана на медицински прегледи от лекарите и всякога е била съветвана да маже крайници си с ибупрофен.

През 2016 година болката в коляното станала непоносима и Бануел се обърнала още веднъж към болничното заведение. Лекарите й създали рентгенова фотография и открили, че пациентката е ходила година и половина с фрактура в коляното. "Страхувах се, че ще ме помислят за луда, в случай че желая да ампутират крайници ми, признава тя. - Но към този момент не можех да претърпявам тази адска болежка ".

Лекарите изяснили дали Джули не страда от психологични разстройства и съществено се отнесли към нейната молба. Преди започване на интервенцията лекарите тествали няколко благоприятни условия за лекуване, само че нито един от тях не е оказал помощ на пациента.

През 2018 година лекарите ампутирали наранения крайник. „ Сега се усещам по-здрава, животът ми се усъвършенства, въпреки и без един крайник. Ако заболяването се популяризира в другия крайник, ще помоля и него да го ампутират ”, приключва британката.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР