44-годишната Димитринка Н. от пловдивското село Чернозем е била арестувана

...
44-годишната Димитринка Н. от пловдивското село Чернозем е била арестувана
Коментари Харесай

Жена разби главата на мъжа си с чиния, той умря от сърце

44-годишната Димитринка Н. от пловдивското село Чернозем е била задържана през вчерашния ден от хисарската полиция, заяви Блиц.

В новогодишната нощ мъжът й - Стоян Н., се прибрал пийнал вкъщи си. Разразил се фамилен скандал, в яда си Димитринка сграбчила една паница и блъснала 54-годишния си брачен партньор. От удара се появила голяма прорезна рана на слепоочието на Стоян, той отишъл в другата стая и си лежащ.

Димитринка не повикала незабавна помощ макар кръвта. На сутринта тя разкрила Стоян мъртъв. Полицаите били шокирани. Трупът е откаран в Съдебна медицина Пловдив, където патоанатомите открили, че Ненчев е умрял не от удара или от кръвозагуба, а от сърдечна непълнота.

Въпреки това, Димитринка е била закопчана за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. Вероятно дамата ще се размине без съд, защото не тя е предизвикала гибелта на мъжа си. Приживе Стоян бил непрекъснато пийнал, а свадите и побоищата били чест сателит в всекидневието на фамилията. То има две деца-синът е на 25 години и е кравар, сега на случая бил на работа. Момичето е на 22 години и живее в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР