44-годишна румънка пострада след лют скандал в квартал Грамадето“ в

...
44-годишна румънка пострада след лют скандал в квартал Грамадето“ в
Коментари Харесай

Ужас на връх Нова година: След отказ за тройка наръгаха жена

44-годишна румънка пострада след пикантен скандал в квартал " Грамадето “ в Банско точно на Нова година. Двама нейни сънародници я биха, а единият сграбчи кухненски нож и я намушка в крайници. Жената огласила нощта с писъците си и крясъци за помощ, което предиздвикало прилежащите туристи да телефонират на 112.

Часове по-рано компанията седнала да се черпи за Нова година в един от апарткомплексите.

Румънците употребили там стая и пристигнали у нас за празниците. С напредването на нощта чужденците напреднали с напитките, използвали и опиати. Час след настъпването на новата 2024 година румънката била нападната от сътрапезниците си. Според първичната информация те желали да вършат секс с нея, само че тя изрично отказала. Това отключило експанзията на почерпените чужденци.

Съседи, които чествали в други жилища, дочули крясъците на румънката и мигновено извикали полиция. Униформените пристигнали за минути пред жилището, откъдето идвал страховитият звук. Влизайки вътре, ченгетата се натъкнали на ужасяваща панорама - двама пияни и дрогирани румънци и една румънка с прободна рана в крайници. Незабавно ранената е закарана и настанена в болничното заведение в Разлог, а мъжете са задържани. Кухненският нож, обект на закононарушението, е конфискуван.

Полицията обяснява претекстовете, написа " Телеграф ". При обиска в жилището с изключение на празни бутилки с алкохол са открити и опиати - няколко грама кокаин, с който румънците са подсилвали еуфорията от новогодишната нощ, завършила зле за групата. От болничното заведение в Разлог оповестиха, че няма заплаха за живота на 44- годишната Микаела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР