44-годишна жена от Благоевград посегна на живота си, като погълна

...
44-годишна жена от Благоевград посегна на живота си, като погълна
Коментари Харесай

Жена посегна на живота си с коктейл от лекарства и водка


44-годишна жена от Благоевград посегна на живота си, като погълна съзнателно рисков коктейл от медикаменти и алкохол. Инцидентът станал през нощта в жилището й. Тя взела крайното решение и изпила свръхдоза лекарства дружно с водка. Преди да изпадне в несигурно положение, се стреснала и сама потърсила лекарска помощ, оповестява " Струма.бг ".

Натровената жена е призната за интезивно лекуване в реанимация на благоевградската болница. „ Касае се за остра интоксикация на организма от погълнати незнайно количество медикаменти за сърце и кръвно налягане дружно с алкохол. При тези положения бързата лекарска интервенция е решаваща, това е втори пациент, признат в границите на 48 часа с съзнателно натравяне “, сподели началникът на реанимация доктор Любомир Димитров. Той посочи, че са подхванати реанимационни дейности и положението й е нормализирано, към този момент е съответна. Остава за лекуване в МБАЛ – Благоевград.

Какви са аргументите за умишленото натравяне на младата жена към този момент не е ясно, тя не е имала прояви на депресии и рецесии. Причините се обясняват, добавя Пик бг. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР