44-годишна жена е загинала при тежка катастрофа, станала край Каварна.

...
44-годишна жена е загинала при тежка катастрофа, станала край Каварна.
Коментари Харесай

Жена загина на място след удар на кола в дърво, а дете е в реанимация

44-годишна жена е починала при тежка злополука, станала край Каварна. Инцидентът е зародил в неделя към 20,20 ч. по основен път I-9 – оповестяват от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На място е открито, че лек автомобил " Мерцедес ” с варненска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж, се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на случая на място е умряла возещата се на задната седалка жена на 44 години от град Варна. Пострадало е и 9-годишно момче, което е настанено в отделението по реанимация на болница „ Св. Анна ” с вътрешни контузии и фрактури, без заплаха за живота. Водачът на автомобила е с охлузни рани, освободен за домашно лекуване.

Още една злополука с потърпевш, е станала в неделя на територията на област Добрич. Инцидентът е зародил малко преди 13,50 ч. по пътя сред селата Воднянци и Дряновец. На място е открито, че лек автомобил „ Рено ” с варненска регистрация, ръководен от 69-годишен мъж, който си отклонява вниманието, се прекатурва в крайпътна равнища. Водачът е настанен в болничното заведение в Добрич с диагноза комоцио, без заплаха за живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР