44-годишна жена е била задържана с полицейска заповед в края

...
44-годишна жена е била задържана с полицейска заповед в края
Коментари Харесай

Жена се пробва да се измъкне от полицейска проверка в Кюстендилско с 10 китайци в колата

44-годишна жена е била арестувана с полицейска заповед в края на предходната седмица от кюстендилски криминалисти в границите на извършена профилирана интервенция. Тя е превозвала в автомобила си " Ауди " 10 китайски жители. Жената не се е подчинила на подаден сигнал от полицейски чиновници за прекъсване и инспекция в региона на село Граница, като е спряна по-късно в село Багренци, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил.

Нарушителката е с адресна регистрация в село Долна Гращица. На населявани от нея адреси са открити 12 патрона с друг диаметър, автомобилни регистрационни табели, огромна сума евро, мобилни телефони, голям брой тетрадки с имена и телефони .

Превозваните в колата са имали персонални документи, издадени от Китайската национална република. Чужденците са предадени на работа " Миграция ", а по-късно са настанени в Център за настаняване на мигранти в столицата. В рамките на интервенцията е конфискуван е и лек автомобил " Рено " , ръководен от 37-годишен кюстендилец, който е тестван в региона на село Берсин, както и съхраняваните в колата движимости.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава под надзора на прокурор от Районната прокуратура в Кюстендил.
 23-ма афганистанци арестувани в Пловдивско
23-ма афганистанци арестувани в Пловдивско

След гонка с полицията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР