44-годишен мъж получи присъда от 13 години затвор при строг

...
44-годишен мъж получи присъда от 13 години затвор при строг
Коментари Харесай

Осъдиха мъж на 13 години за опит за убийство и насилие

44-годишен мъж получи присъда от 13 години затвор при непоколебим режим за две закононарушения - опит за ликвидиране и за междинна телесна щета . Това оповестиха от Окръжната прокуратура в Плевен, внесла обвинителния акт.

Случаят е от 21 август 2022 година, когато обвиненият се е опитал съзнателно да умъртви мъж. Деянието е останало незавършено заради независещи от мъжа аргументи. На същата дата в Плевен причинителят е предизвикал на различен мъж междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на долната челюст, довело до трайно усложнение.

Подсъдимият е с наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", която е доказана от Окръжния съд при постановяване на присъдата. Тя предстои на обжалване пред Апелативния съд във Велико Търново, допълват от обвиняването.

През октомври м.г. по време на едно от съвещанията по делото в Плевен, пред Съдебната палата се състоя митинг от близки на подсъдимия, които упорстваха за правдивост, както и съдът да подходи независимо и обективно към случая.
 Намушкаха неведнъж мъж с нож след разгулен скандал в Плевенско
Намушкаха неведнъж мъж с нож след разгулен скандал в Плевенско

Пострадалият умря от раните си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР