44-годишен мъж от с. Лозенец прелетя с Пежо 307“ и

...
44-годишен мъж от с. Лозенец прелетя с Пежо 307“ и
Коментари Харесай

44-годишният мъж, паркирал Пежо в морето, скочи от прозореца на болничната стая

44-годишен мъж от с. Лозенец прелетя с „ Пежо 307 “ и паркира непосредствено в морето край Рибарското пристанище в с. Лозенец. Припомняме, че това се случи на 22 август към 14:30 часа пред смаяните погледи на десетки туристи. Водачът натиснал газта до дупка в права от към 20 метра, заради което е изгубил надзор над транспортното средство и е аварирал независимо. Мъжът се е забил непосредствено в дъното на морето.





След случая водачът е получил травма в региона на главата и охлузни рани по ръцете. Транспортиран е до УМБАЛ - Бургас, където е настанен за лекуване в поделение " Втора хирургия ". В същия ден малко по-късно в ОДМВР - Бургас е получено известие за това, че от шестия етаж на УМБАЛ – Бургас, където се намира поделение " Втора хирургия ", е паднал мъжвърху топлата връзка сред остарелия и новия корпус.

Установено е, че това е точно 44-годишният мъж от с. Лозенец, настанен за лекуване малко по-рано. Пострадалият е откаран в Спешния център на УМБАЛ - Бургас, само че макар оказаната му здравна помощ е умрял.

Констатирано е, че мъжът, употребявайки късия интервал от време от настаняването си в стаята, до момента в който бил самичък, а роднините му съдействали за оформяне на документите по приемането, скочил от прозореца на болничната стая. Тялото му е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към УМБАЛ – Бургас за дефинитивно изясняване повода за гибелта.

Автор: Магдалена Динева, стажант-репортер
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР