44-годишен мъж е задържан в петък за убийството на 42-годишния

...
44-годишен мъж е задържан в петък за убийството на 42-годишния
Коментари Харесай

42-годишният издирван мъж от Търговище е убит с незаконна пушка от приятел

44-годишен мъж е арестуван в петък за убийството на 42-годишния Хайредин Рамизов, който беше разгласен за търсене по молба на майка му предходната неделя, а трупът му открит три дни по-късно в колата му край Търговище. Мъжът е бил на предната седалка, а в краката му е била паднала пушка. Бил е прострелян с един патрон, а в близост са били открити още гилзи. За издирването на мъжа, който е забелязан последно с колата му " Сеат Кордоба " в града, са употребени дронове на полицията и жителите.

Задържаният за убийството е другар на Хайредин. Обясненията му били, че двамата са отишли в безлюдната околност да стрелят с пушки, само че при трагичен случай той уцелил 42-годишния си приятел. Уплашил се и избягал. Изхвърлил пушката си и част от облеклата си, сменил и гумите на колата си, с цел да прикрие следите.



Оръжието, с което е породена гибелта на мъжа, а открито и предадено за експертизи. Версията на 44-годишния се ревизира, а от експертизите ще станат ясни траекторията на изстрела, дистанцията и други, които ще покажат механизма на станалото. Пушката, с която е стреляно, е противозаконна. Вероятно е ловно оръжие, само че нерегистрирано.

И Хайредин, и причинителят са престъпно проявени и осъждани, оповестиха от полицията и прокуратурата. Убитият имал автокъща. Неофициално се твърди, че се занимавал с лихварство. В предишното имало данни, че е бил забъркан и с опиати. Преди години е бил прострелян от различен мъж от престъпния контингент.

Сега, при изгубването му, имало терзания, че е похитен, което е затруднило работата по случая. Мъжът публично не е женен и няма деца. Приятелят му, който е арестуван за гибелта му, имал две деца. При следствието са работили специалисти от ГДНП и психолози.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР