44-годишен мъж е задържан от полицията в Русе, след подаден

...
44-годишен мъж е задържан от полицията в Русе, след подаден
Коментари Харесай

34-годишна жена е в тежко състояние след побой

44-годишен мъж е арестуван от полицията в Русе, след подаден тази заран сигнал за нанесен побой над жена.Днес в 06:40 ч. в Първо районно управление (на МВР) е постъпило позвъняване от русенец, който е съобщил, че пред блок 14 в русенския кв. «Дружба» е разкрил жена в бозпомощно положение.

Незабавно на адреса е изпратен екип на полицията. Униформените са изяснили, че дамата е 34-годишна русенка, която е с множоство пострадвания, породени евентуално от нанесен побой.

Пострадалата е откарана с кола за спешна помощ в болница «Канев» в Русе, където е призната за лекуване в тежко положение с голям брой фрактури и други контузии.

При последвалите незабавни оперативно - издирвателни мероприятия от страна на чиновници на реда е открит и арестуван по ЗМВР, за период до 24 часа, 44-годишен мъж от Русе, прочут на пострадалата. Според първичните данни той е нанесъл побоя на дамата, което е станало след приложимост на огромно количство алкохол и зародил скандал. По случая е формирано досъдебно произвеждане и се проверява, като работата продължава, под надзора на прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР