44-годишен мъж бе признат за виновен по две от общо

...
44-годишен мъж бе признат за виновен по две от общо
Коментари Харесай

3 години затвор за мъж от Аксаково, изнасилил 4 пъти непълнолетна

44-годишен мъж бе приет за отговорен по две от общо три повдигнати му обвинявания - за осъществено с приложимост на мощ обезчестяване на ненавършило 18-годишна възраст момиче и за дейности за възбуждане и угаждане на полово предпочитание без съвкупление по отношение на същото момиче – закононарушения по член 152, алинея 2 от Наказателен кодекс и по член 150, алинея 1. Той бе оневинен по третото повдигнато му обвиняване в държане на марихуана, оповестиха от Районния съд във Варна.

И двете тежки закононарушения са осъществени в сграда в землището на град Аксаково и при условия на продължавано закононарушение. Изнасилванията са осъществени на четири пъти в интервала от 1-ви януари 2018 година до 6 март 2019 година, а блудствените дейности - на два пъти сред 1-ви януари и 30 юни 2018г., като потърпевшото момиче е било принуждавано със мощ, удряно и блъскано.
Пострадалата е била принуждавана към насилствените полови контакти и със закани от подсъдимия, че ще разгласява в интернет нейни голи фотоси и записи със полови подиуми. Едва откакто малолетната споделила със своя по-възрастна позната за протичащото си и страховете си, било потърсено подпомагане от обществените служби и подаден сигнал в полицията.   44-годишният обвиняем е неоосъждан до момента. Районният съд във Варна постанови обособени санкции за всяко от закононарушенията, като постанови той да търпи най-тежкото от тях – 3 години отнемане от независимост в затвор, при общ режим на изтърпяване на наказването. Той е наказан да заплати и направените по делото разходи.

Съдебният акт предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период пред ВОС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР