44-годишен баща на две деца беше убит от група мъже,

...
44-годишен баща на две деца беше убит от група мъже,
Коментари Харесай

Жестоко убитият мъж в село Еница, е баща на две малки деца

44-годишен татко на две деца беше погубен от група мъже, на които направил забележка в локално заведение. Убитият мъж има жена и две деца - девойки на 8 години и 8 месеца. Всичко почнало към 22:00 ч. в центъра на село Еница. Валери бил в заведението на своите съседи. В него били и двама мъже, наети да работят на обект в Еница. Вдигали доста звук, удостовери и собственичката на заведението и братът на убития мъж.
Прочетете още
„ Той им направи забележка, че бяха доста подпийнали и се лигавеха. Оттам към този момент не знам на кого се обадиха. Върнаха се с една кола, всичките с ножове, и безусловно го наръгаха”, казасобственикът на заведението Стела.

„ Пет индивида са го дупчили. Няма спречкване”, изясни Радослав, брат на жертвата.

„ Когато излязох, той беше на земята - целият в кръв. Чакахме кола за спешна помощ 40 минути. Направо ужас”, обясни притежателят на заведението пред Нова телевизия.

44-годишният интернационален водач умира пред заведението от три прободни рани, две от тях в сърдечната област. Малко по-късно са арестувани петима души.

„ За двама от тях изрично е открита съпричастност към закононарушението. За останалите трима занапред се обяснява имат ли присъединяване в действието и какво е то”, разяснява зам. окръжният прокурор на Плевен Дияна Илиева.

И петимата са престъпно проявени. Регистрация в Министерство на вътрешните работи имала и жертвата. „ В предишното има и той демонстрация, преди доста години. Регистрация за закана”, изясни зам.-директорът на ОД на МВР-Плевен Николай Николов.

„ Много добър човек, прелестен. Нямаше на някого да не е оказал помощ. И жена му споделяше, че по-добре да беше отпътувал за Германия, а на следващия ден трябваше да потеглят за море”, сподели притежателят на заведението.

И петимата от групата са арестувани за 24 часа. Със сигурност на двама от тях ще се изискат 72 часа и по-късно непрекъснат арест. Обвиненията от прокуратурата са най-тежките - за ликвидиране.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР