44-годишен американец, посещаващ Бахамските острови от Бостън, е бил убит

...
44-годишен американец, посещаващ Бахамските острови от Бостън, е бил убит
Коментари Харесай

Жена от Бостън, караща падълборд близо до курорта на Бахамските острови, загина при нападение на акула, съобщи полицията

44-годишен американец, навестяващ Бахамските острови от Бостън, е бил погубен при нахлуване на акула, до момента в който караше падълборд покрай морски курорт в понеделник, съгласно локалните управляващи.

Жената е пътувала до Бахамските острови с родственик от мъжки пол, се споделя в известие за пресата от кралските бахамски полицейски сили.

„ Предварителните отчети демонстрират, че жертвата, дружно с родственик от мъжки пол, караше падълборд надалеч от бреговата линия във води в задната част на курорт в западен Ню Провидънс, когато беше ухапана от акула “, се споделя в известието.

Спасител в курорта видя нападението и отиде във водата на лодка, с цел да се опитат да спасят жертвата дружно с роднината.

Спасителят приложи CPR на дамата, сподели полицията.

„ Жертвата е претърпяла забележителна контузия на дясната страна на тялото й. Тя беше прегледана на място от незабавни медицински техници, които заключиха, че не демонстрира витални признаци на живот “, се споделя в известие на полицията.

Жената е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР