430 000 гласа за евролистата на ДПС иска Ахмед Доган,

...
430 000 гласа за евролистата на ДПС иска Ахмед Доган,
Коментари Харесай

Доган с разпореждане - 430 000 гласа на изборите

430 000 гласа за евролистата на Движение за права и свободи желае Ахмед Доган, написа 24rodopi.com. Почетният ръководител на Движение за права и свободи желае тези гласове не от тези, които ще заемат 17-те позиции в евролистата, не от Централно оперативно бюро (ЦОБ), не и от парламентарната група (ПГ), а на първо място и преди всички - от общинските кметове на партията в страната.

Мюмюн Али Искендер е общински кмет на Минерални бани. Мечтата му е някой ден всички да признаят селото, ситуирано в северните скатове на Източните Родопи, за народен курорт. Ако не в този мандат, най-малко в идващия. В Минерални бани има минерална вода, има хотели, кметът също има ползи в тази посока, а гостите, търсещи лекуване, от година на година стават повече и повече. Но кметът Искендер в този момент има различен кахър. Той би трябвало да обезпечи 3 207 гласа за европейската листа на Движение за права и свободи. Толкова са дали своят вот за него, толкоз би трябвало да гласоподават за листата със 17 претенденти на партията на 26 май в община Минерални бани. Ако има спад, Мюмюн Али Искендер няма да е идващия претендент на Движение за права и свободи за кмет на Минерални бани.

Румен Венциславов Пехливанов, кмет на Рудозем, има спусната норма 3 677 гласа. Щом си е уредил толкоз бюлетини за себе си, би трябвало да се отблагодари и на партията със същия резултат за евролистата! Работата на Мюмюн Искендер не е сложна в Минерални бани, където животът е западнал, изключително политическия, само че на Румен Пехливанов месец май ще му се види доста изкачване, а есента му се обрисува да е в тъжни нюанси – в Рудозем наличието на ГЕРБ е мощно, а и другите обединения не са пасивни.

В област Кърджали общинските кметове би трябвало да обезпечат 51 180 гласа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР