43-годишният Десислав Александров е мъжът, който бере душа след побой

...
43-годишният Десислав Александров е мъжът, който бере душа след побой
Коментари Харесай

Само в BulNews: Ето кой е мъжът, пребит пред дискотека в Лом /снимки/

43-годишният Десислав Александров е мъжът, който бере душа след побой пред дискотека в Лом, научи извънредно организация BulNews. Мъжът е крайдунавския град, само че живее във Варна. Работи като охранител в частна компания. 
Припомняме, че побоят е станал 16 октомври пред нощен бар „ Х “. Тогава Александров бил пребит от непознати, само че не подал сигнал в полицията и не бил настанен за лекуване в болница. Седмица по-късно, на 24 октомври, положението му внезапно се влошило и той бил признат в Интензивното поделение на МБАЛ „ Св. Николай Чудотворец “ в безсъзнание, с тежки кръвоизливи в мозъка. 



Побойникът бе оголен дни след хоспитализирането на Александров. Това е 27-годишният К.З. от Лом, който е от ромски генезис. Прокуратурата към този момент му е повдигнала обвиняване за опит за ликвидиране, като през вчерашния ден съдът в Монтана удостовери наложената му мярка за неотклонение „ Подписка “ и отхвърли да го прати в ареста.  



В момента Десислав е в кома, а битката на лекарите за живота му продължава. Приятелите му засипват профила му в обществената мрежа с пожелания за бързо възобновяване. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР