43-годишна румънка и 15-годишният й син са жертвите на жестоката

...
43-годишна румънка и 15-годишният й син са жертвите на жестоката
Коментари Харесай

Румънка и 15-годишният й син са жертвите от сблъсъка с ТИР в Русе, уби ги сънародник

43-годишна румънка и 15-годишният й наследник са жертвите на жестоката злополука, станала през вчерашния ден сутринта на основния русенски бул. " България ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град. Първоначално бе обявено, че починалите са две дами.

Автомобилът на майката и момчето е бил затрит от ТИР, ръководен от техен съотечественик, стана ясно още след огледа на мястото на случая.

Сигналът за злополуката, станала на към 300 метра преди пътен възел " Охлюва ", бе подаден към 6.56 ч. през вчерашния ден.

При ясно време и суха пътна настилка за придвижване, лек автомобил " Шкода Скала " с румънска регистрация, ръководен от жена на 43 година, движещ се в междинна лента за придвижване е подхванал маневра завиване в противоположна посока, при съществуване на пътен знак В-23 " Забранено завиването в противоположна посока ", при което е блъснат от влекач " ДАФ " с полуремарке, ръководен от 31-годишен румънец.

Шофьорката на шкодата и 15-годишното момче, возещо се на предната дясна седалка, са починали на място.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група и правосъден доктор. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Водачът на товарното возило е пробван за алкохол и наркотични субстанции, като пробите му са били негативни. На лидерката следва да бъде взета проба от правосъден доктор.

Разследването продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР