43-годишен шофьор на линейка е приет с опасност за живота

...
43-годишен шофьор на линейка е приет с опасност за живота
Коментари Харесай

Зверски побой над шофьор на линейка край Бургас, полицията откри стрелба

43-годишен водач на кола за спешна помощ е признат с заплаха за живота в УМБАЛ Бургас, след свиреп побой от родственици на потърпевшо дете в злополука, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал към 18,20 ч. на 15 април, на пътя сред руенските села Руен и Ябълчево., " Опел Зафира ", каран от 18-годишен юноша от село Дъскотна с едвам 5 дни стаж зад кормилото, блъснал каруца с кон, в която били 18-годишен юноша и момченце на 8 година Причина за конфликта е неспазване на отдалеченост от страна на автомобила, прецизират от полицията.

8- годишното дете получило повърхностни рани по главата, прегледано е и освободено за домашно лекуване. При медицинския обзор обаче  майката на потърпевшото дете почнала да вика и да буйства. Към нея се включили родственици във очевидно несъответстващо положение. Те почнали да наскърбяват водача на колата за спешна помощ,след което съумели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло. За да ги спрат пристигналите двама служители на реда произвели няколко изстрела в безвредна посока.

След в допълнение оказано подпомагане са арестувани шестима мъже, участващи в побоя. Те са на възраст от 26 до 43 години.

Пострадалият е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен в поделение " Неврохирургия " с комоцио, с заплаха за живота, посочи представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР