43-годишен мъж се удави в Дунав край Русе. Инцидентът е

...
43-годишен мъж се удави в Дунав край Русе. Инцидентът е
Коментари Харесай

43-годишен мъж се удави в Дунав край Русе

43-годишен мъж се удави в Дунав край Русе . Инцидентът е станал нощес, а тялото му бе открито през днешния ден по обед, съобщи БГНЕС.
Операцията по издирването му продължи шест часа с присъединяване на водолазни екипи от Велико Търново и Русе.
По разкази на очевидци мъжът е скачал на няколко пъти от понтон №6 в реката, с цел да се разхлади. При следващия скок е извикал за помощ и е липсващ във водите на Дунава, изясни шефът на ОУ „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “-Русе комисар Димитър Павлов.
От 6 часа сутринта на крайник са вдигнати избавителните екипи на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Русе, като са извикани и двама водолази от Велико Търново. На помощ се е притекъл и профилиран катер на пожарната. Издирването е било затруднено, защото дълбочината на реката в региона доближава 6 метра и има затлачени дървета и клони.
По обед тялото на мъжа беше извадено. Самоличността му е известна, защото той е оставил на брега на реката облекла и документи.
Това е първи случай на удавен в Дунава край Русе за това лято . От началото на годината има още два, само че те са в други региони на региона – в река Русенски Лом край село Сваленик, където се удави 59-годишен мъж, и в язовира край село Пейчиново, където почина 23-годишен юноша.
През предходната година случаите на удавени хора също са три – двама в Дунава край остров Люляка и един в река Русенски Лом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР