43-годишен мъж отрече да е нападнал Рой Кийн, след като

...
43-годишен мъж отрече да е нападнал Рой Кийн, след като
Коментари Харесай

Мъж отрече да е нападнал Рой Кийн след „удар с глава“ на легендата на Манчестър Юнайтед в сблъсъка с Арсенал

43-годишен мъж отхвърли да е нападнал Рой Кийн, откакто се твърди, че някогашният капитан на Манчестър Юнайтед е бил ударен с глава, до момента в който е работил като специалист.

Скот Лоу беше упрекнат в нормално нахлуване предишния месец след хипотетичния случай, който се случи, до момента в който Арсенал победи Юнайтед с 3-1 на Емирейтс през септември. Кийн работеше по тази игра като експерт за Sky Sports.

Лоу от абатството Уолтъм в Есекс се яви в магистратския съд на Хайбъри и пледира за почтен за нормално нахлуване. Сега му следва двудневен развой, който би трябвало да стартира на 29 май и до тогава той е освободен под безусловна гаранция.

В обществените медии се появиха фрагменти на сътрудника специалист Мика Ричардс, забъркан в очевидна борба с почитател. По това време Sky Sports пусна изказване, обяснявайки, че Ричардс се пробва да разсее обстановката.

„ Разбираме, че полицията проверява хипотетично нахлуване от член на обществото директно преди фрагментите, популяризирани в обществени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР