43-годишен годишен криминално проявен и осъждан софиянец е арестуван в

...
43-годишен годишен криминално проявен и осъждан софиянец е арестуван в
Коментари Харесай

Избягал затворник обирал скъпи коли и домове в Приморско

43-годишен годишен престъпно проявен и осъждан софиянец е задържан в Приморско за поредност обири от коли и домове , оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Мъжът е разгласен за общодържавно търсене от 7 юни за осъществяване на постановена присъда «лишаване от свобода» за период от една година в Софийски затвор .

Рецидивистът е задържан за две взломни обири на парични суми от два леки коли „ БМВ 530 Д “ , паркирани в Приморско. След ареста станало ясно, че същият е причинител и на още две обири .

На 18 август откраднал пари , бутилки алкохол, очила и часовници от жилище, ситуирано на ул. „ Морска “ в Приморско. Също по този начин съумял да задигне пари и електронни цигари от заведение „ Фреш бар “ в града.

При осъщественото от полицията претършуване на квартирата на 43 годишния мъж, ситуирана в къща за посетители на ул. „ Черно море “, са открити и конфискувани част от откраднатите движимости.

С прокурорско разпореждане трите досъдебни производства са обединени, като на софиянецът е повдигнато обвиняване и му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа . Работата по документиране на цялостната незаконна активност на лицето продължава от чиновници на Районно ръководство – Приморско.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР