43-годишен германец избира да напусне работата си в Хамбург, за

...
43-годишен германец избира да напусне работата си в Хамбург, за
Коментари Харесай

40 държави и 25 000 км: Как един мъж напуска работата си, за да обикаля Европа пеша

43-годишен немец избира да напусне работата си в Хамбург, с цел да обикаля Европа пешком. Той към този момент е минал 15 000 километра дружно със своето куче. Минава и през България.

Преди 2 години Карстен Ринк взема решение, че към този момент не желае да работи като монтьор на камиони. Напуска и става странник.

„ Реших, че би трябвало да трансформира нещо в живота си. Това е персонален избор, с помощта на който се боря с психологичното си здраве. Искам да споделя на хората, че постоянно има излаз от проблемите, само че тава зависи от нас самите. Изминавам приблизително сред 25 и 30 километра пешком дневно. Целта, която съм си сложил е да посетя 40 европейски страни и да направя общо 25 000 километра “, споделя той.

Кучето му Лоти е кръстоска сред лабрадор и шпаньол. Тя е освен правилен другар, само че и асистент в взаимното пътуването.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV


 
„ За нея е същинско премеждие, всеки ден посещава нови места, чувства, миризми. Имам и цялостно доверие, умее да разпознава положителните хора и знае къде е безвредно “, споделя Карстен Ринк.

Рос Дженингс е посетил 110 страни със своята гайда за десетилетие, скоро ще пристигна и в България

Тя стана първата жена, прекосила повече от 70 страни на 5 континента

Той има палатка, аварийна гума за количката си, облекла, храна и лакомства за кучето. Голямото странствуване Карстен ще приключи в родния си град Хамбург. След близо 2 години и още 12 чифта обувки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР