43-годишен благоевградчанин бе задържан от полицията, след като заплашил с

...
43-годишен благоевградчанин бе задържан от полицията, след като заплашил с
Коментари Харесай

Първо в Struma. com! Игра на нерви завърши зле! 43г. заплаши с нож, опрян в шията, 14- годишно момче, част от гаменска банда, тероризирала всяка нощ хората от улица Мир в Благоевград

43-годишен благоевградчанин бе арестуван от полицията, откакто заплашил с нож, опрян в шията, 14-годишно момче. Инцидентът станал завчера вечерта към 23.00 часа, научи Struma. com. До опасността се стигнало след дни игра на нерви сред група гамени, измежду които и 14- годишния Л. К. Миналата седмица, съвсем всяка вечер, тайфа малолетни момчета, облечени в черни тениски, ходили по улица " Мир " в регионалния град тропали и хвърляли камъни по прозорците на къщите. Това се случвало едновременно към 22. 30 часа.

Най-често тормозили фамилията на Стойне И., чиято къща се намирала в края на улицата и прозорците и били елементарно налични за гамените, разкаха източници на Struma. com. Неколкократно мъжете от къщата излизали на открито, мощно уплашени, само че групата момчета с безсрамен смях бягали от мястото на " закононарушението ". Информирана е и полицията, при идването на полицейски патрул обаче гамените успявали да се измъкнат, подигравайки се и с органите на реда.

Завчера вечерта терорът върху прозорците на Стойне се повторил, това преляло чашата. Придружаван от татко си, той излязъл, с цел да види какво се случва за следващ път. Децата избягали, ноСтойне този път ги преследвал по улиците на града, и на улица Иван Михайлов съумял да задържи единия от тях. Извадил нож и го заплашил, че в случай че още един път си разрешат да тероризират фамилията му, ще пострада. Жена подала сигнал в полицията,дежурен патрул дошъл на мястото и арестували Стойне.

Хората от цялата улица " Мир " с дни търпели издевателствата на младежката група.

Полицията търси участниците в момчешката тайфа, а Стойне е арестуван със заповед за 24 часа. Хората, станали очевидци на случилото се, настояват, че нервите на Стойне, който няма нито престъпни прояви, не е осъждан, не е конфликтен, не издържали на систематичния нощен гнет

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР