42 гола паднаха в четирите мача от първия ден на

...
42 гола паднаха в четирите мача от първия ден на
Коментари Харесай

МФК Спартак Варна тръгна с успех, 42 гола паднаха в първия ден

42 гола паднаха в четирите мача от първия ден на третото издание на мощния интернационален шампионат по плажен футбол Varna International Beach Soccer Cup. Надпреварата в квартал "Аспарухово " е част от събитията за "Варна - Европейски град на спорта 2019 ".

Домакинът и първенец на България МФК Спартак започва стремително с триумф с 8:4 над отбора на Академия Спартак (Москва), който в действителност е юношеския състав на съветския гранд. По два гола за спечелилите вкараха звездното румънско попълнение на варненци - Мариан Мачиука-Мачи, Мартин Великов и Станислав Джамбазов, а по един път се разписаха вратарят Добромир Господинов и предишният през родните "А " и "Б " група Иван Мартинов.

В останалите дуели от първия ден Динамо (Батуми) реализира две победи. Първата обаче му носи единствено една точка, той като е след осъществяване на дузпи - над Академия Спартак (Москва) с 11:10 (6:6 в постоянното време, 7:7 след продължение). Вторият триумф на грузинците е над полския Силесия с 6:2. Олимпия (Молдова) пък би Силесия с 5:3.

В утринната сесия на програмата за събота (18 май) са дуелите Олимпия - Динамо (10:00 ч.) и Силесия - МФК Спартак (11:00). Следобед в 17:00 часа е дуелът МФК Спартак - Олимпия, а в 18:00 часа играят Академия Спартак (Москва) и Силесия.

Турнирът завършва в неделя (19 май) сутринта с дуелите Олимпия - Академия Спартак (10:00 часа) и Динамо - МФК Спартак (11:00 часа).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР