42-годишният британски гражданин Гавин Уейн Чарлс Филипс ще остане задържан

...
42-годишният британски гражданин Гавин Уейн Чарлс Филипс ще остане задържан
Коментари Харесай

Бургаският съд потвърди ареста на издирван с Европейска заповед британец

42-годишният английски жител Гавин Уейн Чарлс Филипс ще остане арестуван под стража до разглеждане на делото за Европейската заповед за арест всъщност.

Днес състав на Апелативен съд – Бургас остави без почитание жалбата на непознатия жител и удостовери най-тежката мярка за неотклонение, съобщи Булфото.

Гавин Филипс се търси въз основа на Европейска заповед за арест /ЕЗА/ от 18.01.2017 година, издадена от Магистратския съд в град Плимут, за закононарушение - скрит план за кражба от магазини с други лица, осъществено в интервала 28.10.2014 година и 19.04.2015 година

В ЕЗА е посочено, че Филипс и още четири лица са откраднали разнообразни движимости от верига магазини за домашни използва. Четиримата са наказани и са получили санкции сред 20 и 28 месеца „ отнемане от независимост “, а Гавин Филипс не се е явил в полицейския сектор, когато това е желано от него, а е избягал.

Той е заплашен от действителната опция да бъде наказан във Англия на наказване отнемане от независимост. Няма доказателства за съществуване на непрекъснат адрес в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР