42-годишният британски актьор и бивш боксьор Брадли Уелш, известен от

...
42-годишният британски актьор и бивш боксьор Брадли Уелш, известен от
Коментари Харесай

Бивш боксьор и актьор от “Трейнспотинг 2” загина след изстрел в главата

42-годишният английски артист и някогашен боксьор Брадли Уелш, прочут от кино лентата " Трейнспотинг 2 ", почина, откакто беше прострелян в главата на улица в западната част на Единбург, заяви в. " Мирър”.

Фаталният случай се случил в сряда. Около 20:00 часа бил подаден сигнал за изстрели. Районът бил отцепен, на мястото пристигнали въоръжени служители на реда и парамедици, само че Уелш умрял преди да бъде закаран в болница. Полицията удостовери гибелта, дефинира случая като " недоверчив " и образува разследване.

WATCH: Loved ones of Bradley Welsh lay flowers and Hibs scarfs at the scene on Chester Street where he was killed in a shooting last night. pic.twitter.com/AinN9RWZLR
— Radio Forth News (@RadioForthNews) 18 април 2019 година През 1993 година Уелш става първенец по бокс в лека категория на Британската асоциация по бокс за непрофесионалисти.

Актьорските му изяви включват и присъединяване в епизод от документалната поредност " Дани Дайър: най-страшните мъже ", отдаден на известни борци и боксьори. Уелш е управлявал благотворителни планове в помощ на младежи от Единбург, с устременост към здравето, психологичната резистентност и срещу неравноправието. Притежавал е и зала за бокс в града.

Уелш е управлявал благотворителни планове в помощ на младежи от Единбург, с устременост към здравето, психологичната резистентност и срещу неравноправието. Притежавал е и зала за бокс в града.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР