42-годишният актьор от Професия стриптийзьор разкрива плановете си да прави

...
42-годишният актьор от Професия стриптийзьор разкрива плановете си да прави
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм ще прави римейк на прочутия филм „Призрак“

42-годишният артист от " Професия стриптийзьор " разкрива проектите си да прави римейк на прословутия филм в нова обява за Vanity Fair.

По време на диалога той разкри, че продуцентската му компания Free Association има правата върху кино лентата " Призрак " от 1990 година, в който вземат участие Патрик Суейзи, Деми Мур и Упи Голдбърг .

" Всъщност ние имаме правата. Да, имаме правата за " Призрак ", удостовери той.

" Той споделя за това по какъв начин продуцентската му компания Free Association се пробва да направи римейк на " Призрак ", в който той вероятно да изиграе ролята на Патрик Суейзи ", оповестява изданието.

" Но ние ще създадем нещо друго ", споделя Чанинг, акцентирайки проблематичните стандарти на оригинала. " Смятам, че би трябвало да се промени малко ".

Във кино лентата Патрик Суейзи играе погубен банкер, чийто фантом потегля да избавя приятелката му (Мур) от враговете му. Филмът печели " Оскар " за автентичен сюжет и печели 505 млн. $ в международен мащаб, трансформирайки се в най-касовия филм на 1990 година и третия най-касов филм в историята по това време.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР