42-годишната Олга Орлова не спира да споделя кадрите от ваканцията

...
42-годишната Олга Орлова не спира да споделя кадрите от ваканцията
Коментари Харесай

42-г. водеща на Биг Брадър надяна миниатюрен бански,  мрежата се възмути от видяното

42-годишната Олга Орлова не стопира да споделя фрагментите от ваканцията си с почитателите си в Instagram. И този път картината се оказа повече от пикантна. Водещата на „ Къща-2 “ облече наследник бански от тъничък плат, който прилепна и отчасти изложи изящния й бюст.



Водещата избра ъгъл, в който фигурата й изглеждаше още по-тънка, и театралничи на фона на морето и скалите. И в надписа към откровената фотография тя помоли почитателите да опишат какво мислят преди лягане.

Бившата солистка на "The Brilliant " впечатли толкоз доста потребителите със своята искреност, че взеха решение, че този кадър е предопределен извънредно за мъже, които биха помислили за нея преди лягане. А някои даже взеха решение да порицаят Олга за безочливост, тъй като водещата, съгласно тях, демонстрира малко повече, в сравнение с разрешават разпоредбите на благоприличието.



Олга Орлова - певица и актриса, някогашна солистка на група "The Brilliant ". Като дете тя била комплексирана зоради височината си, защото била най-ниската в класа. С течение на времето обаче осъзнала, че дребния й растеж, в противен случай, е нейното достолепие. Едва достигнало зрелост, момичето влиза в шоубизнеса. След напускането на "The Brilliant " Олга стартира солова кариера, взе участие във кино лентата "Последният воин ". През 2017 година тя става водеща на "Къща-2 ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР