42-годишната майка на три деца Виктория Велинова, която в последните

...
42-годишната майка на три деца Виктория Велинова, която в последните
Коментари Харесай

Издъхна майката на 3 деца, която бе пребита жестоко от приятеля си в Божурище

42-годишната майка на три деца Виктория Велинова, която в последните дни на 2021 година бе пребита грубо от приятеля си в Божурище, е изгубила борбата за живот на 4 февруари. Това стана ясно от обява на щерка й Светослава в обществените мрежи.

 Майка на три деца е в кома след побой от мъжа, с който живее Виж още

Жената бе настанена в " Пирогов " на 28 декември със счупено ребро и голям брой контузии на главата. Въпреки напъните на лекарите Виктория получи инсулт, оток на мозъка и след едномесечна кома е издъхнала.

Виктория Велинова и 31-годишният й другар Мариян живеели дружно от към година. По думите на околните й, двамата постоянно се карали, а мъжът ставал нападателен.

" Нямам и до през днешния ден информация защо са се карали, само че по принцип всичките кавги кавги са били от негова страна, от ревнивост. Той я ревнуваше даже някой " Здравей " да й каже. Ревнуваше я от всичко и от всеки ", описа преди месец Светослава Божилова.

По случая още в края на декември бе формирано досъдебно произвеждане. От Софийска окръжна прокуратура оповестиха тогава, че 31-годишният мъж е с чисто правосъдно минало и досега не са получавали сигнали против него от страна на жертвата. Децата на Виктория пък обясниха, че майка им не е подавала тъжби от боязън.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР