42-годишната Маркъл потвърди през декември 2020 г., че е инвестирала

...
42-годишната Маркъл потвърди през декември 2020 г., че е инвестирала
Коментари Харесай

Меган Маркъл играе ролята на стажант, който подрежда кутии и приготвя напитки в странна нова реклама за кафе компания Clevr

42-годишната Маркъл удостовери през декември 2020 година, че е вложила неразкрита сума в Clevr Brands, която има гама лате, които се оферират под формата на прахуляк.

И по това време някогашната висша кралска персона употребява връзките си, с цел да популяризира компанията, която беше учредена през януари 2019 година и се ръководи от основния изпълнителен шеф Хана Мендоса, като изпрати кошница с артикули на съседката си Опра Уинфри, която показа продуктите онлайн.

Докато херцогинята посети компанията, споделяйки малко видео от пътуването си в Instagram по-рано тази година, което включваше фрагменти, на които тя отпива от чаша горещи неща, тя беше много безмълвна за инвестицията през последните три години.

Тя показа ослепителен петзвезден обзор на линията през ноември. Публикувайки фотография, на която е прегърнала Мендоса, някогашната кабелна актриса написа за гамата: „ Един от обичан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР