42-годишната Анка Михайлова, обвинена, че е пребила осиновената си дъщеря

...
42-годишната Анка Михайлова, обвинена, че е пребила осиновената си дъщеря
Коментари Харесай

Решено: Осиновителката Анка ще чака в ареста старта на делот...

42-годишната Анка Михайлова, упрекната, че е пребила осиновената си щерка на 1 година 10 м., остава за непрекъснато в ареста. Това е решението на окръжните магистрати. Осиновителката апелира решението на Районния съд, който взе най-тежката мярка за неотклонение, и изиска да се прибере у дома. Според втората инстанция обаче от събраните доказателства може да се образува обосновано съмнение, че точно Анка е предизвикала тежките телесни повреди на бебето. Съдът споделя напълно изложената от Районния съд действителна заплаха тя да извърши друго закононарушение при мярка, друга от задържане под стража, както и да се укрие, защото контактува с другари и родственици в Германия. Определението на Окръжния съд в Пловдив е дефинитивно, което значи, че осиновителката от Столипиново ще чака старта на делото против нея в ареста.

Припомняме, че случката се разигра в последната седмица на септември в жилището на петия етаж в " Столипиново ", където осиновителката живее. Малко преди среднощ Анка изпаднала в смут. Започнала да крещи на турски за помощ и да обикаля боса, с цел да търси комшия. Детето, което е на съвсем 2 години, е в безпомощно положение с рана на главата. Съсед откарва Анка до болница. Там тя изяснява на лекарите, че момиченцето е паднало от спалнята и си блъснало главата. При обширен обзор лекарите се усъмняват в нейната версия, поради че по тялото и главата на детето има контузии, някои от които остарели. Според експертите, те няма по какъв начин да са получени в следствие от рухване. Така се стига до покачване на обвиняване и задържане на осиновителката. 

Тя твърди, че случилото се е случай, а прокуратурата, че става въпрос за побой, вследствие на който детето изпада в кома. Момиченцето Севда остава в тежко положение и към днешна дата. Съседите на Анка настояват, че тя е най-грижовната майка, която в миналото са познавали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР