42-годишен пловдивчанин, студент в ПУ „Паисий Хилендарски” загуби битката с

...
42-годишен пловдивчанин, студент в ПУ „Паисий Хилендарски” загуби битката с
Коментари Харесай

42-годишен пловдивчанин е починал с коронавирус

42-годишен пловдивчанин, студент в ПУ „ Паисий Хилендарски” загуби борбата с ковид. Хованес Сачлиян е умрял нощес в Инфекциозната клиника, оповестиха от Философско-историческия факултет към университета.

„ Снощи, след малко боледуване, Хованес Сачлиян загуби борбата с COVID-19 и вечно остана студент в 4 курс на компетентност " Археология ". Строителен инженер по обучение, влюбен в остарялата история, археологията и нумизматиката и воден от любознанието на откривателя, той записва второ висше обучение, като бакалавър по " Археология ". Хованес беше буен откривател, участник в студентските разкопки до с. Драгойново, солниците на Провадия и Източната врата на Филипопол и ще бъде запомнен от сътрудниците и преподавателите си като заслужен човек, самоотвержен и ухилен, студент с капацитет за развиване, отличен уредник и деен участник в дейностите на СИАК „ Проф. Велизар Велков “.

Изказваме откровени съболезнования на фамилията и околните на Хованес Сачлиян и дано бъде ярко на душата му!”, пишат от факултета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР