42-годишен мъж и баща на малко момиченце се нуждае от

...
42-годишен мъж и баща на малко момиченце се нуждае от
Коментари Харесай

След агресивен рак и загуба на зрение: Баща на 4-годишно дете спешно се нуждае от помощ

42-годишен мъж и татко на малко момиченце се нуждае от помощ. Иво Димитров страда от лимфом на централната нервна система – заболяване, което не му разрешава да работи и да живее пълноценно.

Предстои му незабавна мозъчна интервенция в Турция за премахване на туморното обучение, следваща патология за установяване на точния тип на рака и неотложно започване на лекуване по-късно.

21-годишното момиче се бори с тежката диагноза сарком на Юинг

Първите признаци на болестта на Иво стартират през септември 2022 година с висока температура от 39,5 градуса и гнойна ангина. След това стартират да се появяват плаващи черни точки в лявото, а след това и в дясното око.

Снимка: Личен списък

Във времето признаците се усилват прогресивно и мъжът получава цялостна загуба на зрението в дясното око. Възпълителните кафези в лявото око се усилват, след което се появяват и изтръпване и уязвимост на ръцете и краката, болежка в горната част на гърба и тремор на десния крайник, затруднено котролиране на функционалностите на пикочния мехур и червата, липса на вкус, изнемощялост и липса на сила, мъчно и съвсем невероятно заспиване за повече от час, звук в ушите и внезапно събаряне на килограми.

Станко и Мария би трябвало да заминат за Турция на 25 юни, само че нямат нужните средства

Средставата, които са нужни в началото за лекуването на Иво, са 100 000 лв., които са непостижими за фамилията.

„ Вече се убедих, че светът е цялостен с прелестни хора, с топли и положителни сърца, които вършат невъзможните неща вероятни. Обръщам се още веднъж към вас за помощ, тъй като в случай че се случват чудеса, то те са резултат от добротата в сърцата на хората. Аз имам вяра, че с ваша помощ, ще изживея и моето знамение. Благодаря авансово на всички вас “, Иво Димитров, който по-рано работи като проектант в регион “Младост ” към община Варна.

Сметка за набиране на средства:

Иво Събчев Димитров

Банка ДСК

IBAN: BG77STSA93000010413012

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение за лекуване

В платформата pavelandreev.bg също е основана акция в помощ на Иво.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР