42-годишен мъж ги е налагал с дървена пръчкаХулиганска проява пред

...
42-годишен мъж ги е налагал с дървена пръчкаХулиганска проява пред
Коментари Харесай

Пребиха трима мъже пред дискотека в град Бяла

42-годишен мъж ги е налагал с дървена пръчка

Хулиганска демонстрация пред дискотека проверяват чиновници на районно управление (на МВР) - Бяла. 

В 03:24 часа на 5 ноември в районно управление (на МВР) - Бяла е получен сигнал от ЕЕН 112 за сборичкване в дискотека в гр. Бяла. На място е изпратен дежурен екип от районното ръководство, който пред дискотеката е открил двама мъже на 20 и 27 години, които имали забележими пострадвания по главите си. От присъстващите на място е получена информация, че с тях е имало още един мъж на 41 година, който пък е бил откаран с кола към локалната МБАЛ, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Русе.

В хода на изясняване на случая е станало ясно, че към 03:10 часа пред дискотеката е спрял черен лек автомобил с марка БМВ, от който е слязъл 42-годишен мъж от Бяла с дървена пръчка в ръка, наподобяваща бухалка и без да каже нещо почнал да нанася удари с нея по тримата мъже. След като им нанесъл по няколко удара той се качил в автомобила си и си тръгнал.

Впоследствие въпросният мъж е открит от полицията и е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР за изясняване на случая. Започнато е следствие по случая, като е формирано бързо произвеждане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР