42-годишен мъж бе осъден на 2 години затвор. Управлявал автомобил

...
42-годишен мъж бе осъден на 2 години затвор. Управлявал автомобил
Коментари Харесай

Осъдиха пиян шофьор, въртял гуми с дете в колата

42-годишен мъж бе наказан на 2 години затвор. Управлявал автомобил пийнал, а вътре имало жена и дете. Изследване с дрегер е посочило, че концентрацията на алкохол в кръвта му е била 1,76 промила. Наказанието си - " отнемане от независимост " - мъжът ще изтърпи при „ общ “ режим. Освен това, той се снабди и с санкция в размер на 600 лв.. Нарушителят е лишен и от правоуправление на моторно транспортно средство (МПС) за период от две години и половина. До момента 42-годишният мъж е бил осъждан няколко пъти.  Имал е и предишни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП).
Ситуацията, довела до налагане на наказването му се разиграла на 22.08.19 година, когато в Пловдив той се е качил на " БМВ " -то си пийнал. Към 04:00 ч. мъжът управлявал лек автомобил по бул. „ Цариградско шосе “. До него пътувала дамата, с която живеел. На задната седалка седяло нейното малолетно дете, което било към 7-годишно година, което било без защитни колани. По това време по булеварда се движел автопатрул на 6-то районно управление (на МВР) – Пловдив. Полицаите забелязали, че лидерът на автомобила правел рискови маневри, а точно въртял гуми, покрай бензиностанция.
 В Смолян се организира благотворителен дрифт за дребния Митко от Пазарджик В Смолян се организира благотворителен дрифт за дребния Митко от Пазарджик
Родителите на дребния Митко от Пазарджик дружно с другият им наследник пристигнаха на благотворителния дрифт, който се организира през днешния ден (21 април) бли...
Той бил спрян за инспекция от полицейските чиновници. Така било открито, че ръководи колата след приложимост на алкохол. Освен това, не носел в себе си шофьорската си брошура. Пред служителите на реда декларирал, че излязъл, с цел да си купи цигари, като преди този момент бил изпил „ две – три водки “. По думите му, детето го било предиздвикало да. Присъдата на Пловдивския областен съд не е влезнала в действие и предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд – Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР