42-годишен жител на Поморие, въоръжен с огнестрелно оръжие, е задържан

...
42-годишен жител на Поморие, въоръжен с огнестрелно оръжие, е задържан
Коментари Харесай

Ексченге от Поморие се барикадира в дома си, пълен с туристи, с пищов в ръка и...

42-годишен гражданин на Поморие, въоръжен с огнестрелно оръжие, е арестуван от чиновници на „ Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас след 3-часови договаряния с екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие.

Не е позволено потребление на оръжието, като от случая няма потърпевши, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.

В 13:48 часа през днешния ден е получено известие за следващ фамилен скандал, зародил в дома на помориеца, ситуиран на ул. „ Княз Борис I”, като спречкването било сред него и двамата му родители.

Своевременно към мястото на случая се насочили два полицейски екипа от Районно ръководство - Поморие, които установили, че 42-годишният мъж се държал нападателно с родителите си и бил въоръжен с револвер. Забелязвайки служителите на реда, помориецът размахал оръжието, отправяйки закани, като майка му съумяла да излезе от къщата.

Баща му, който бил трудноподвижен, останал в дома, в който били и летовници, отседнали на квартира.

Помориецът излязъл пред единствения излаз от жилището и останал на двора, където са водени и договарянията със образувания екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие.

Към момента 42-годишния помориец е арестуван за период от 24 часа. Огнестрелното оръжие е конфискувано – установено е, че същото е законно притежавано, защото мъжът допреди осем години работел в Районно ръководство – Поморие в „ Патрулно постова дейност”.

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани в Районна прокуратура – Поморие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР