42-годишен е шофьорът, чиято блъсната кола в пловдивския квартал „Кючук

...
42-годишен е шофьорът, чиято блъсната кола в пловдивския квартал „Кючук
Коментари Харесай

Още по-голям куриоз: Шофьорът на блъснатата кола в Кючука - ...

42-годишен е водачът, чиято блъсната кола в пловдивския квартал „ Кючук Париж “ осъмна с санкция.

От полицията в града под тепетата оповестиха за „ Марица “ по какъв начин се е стигнало до глобата. Снощи при инспекции по линия „ Пътна сигурност “ автопатрул на Първо районно правил обход. На кръстовището на бул. „ Никола Вапцаров “ с ул. „ Пере Тошев “ униформените забелязали въпросната кола, блъсната в антипаркинг колчета наоколо до пешеходна пътека. Шофьорът бил избягал. В осъществяване на наредбата на Общината, на стъклото е залепена санкция с фиш за осъществено нарушаване, а точно паркиране в зона на кръстовище.

Тази заран водачът е открит. Той е 42-годишен пловдивчанин, който живее на бул. „ Александър Стамболийски “. След като го разкрили, почнал да отхвърля да е бил зад кормилото сега на злополуката. Обаче поел ангажимент да извика репатрак за своя сметка и да отстрани колата от зоната на кръстовището. Изпълнил този собствен ангажимент, като возилото към този момент е вдигнато. Впоследствие признал виновност. По случая е стартирана инспекция, чиято цел е да откри повода, заради която водачът е избягал, оповестиха от полицията. Възможно е постъпката му да е предизвикана от приложимост на алкохол или опиати.

Пловдивчанинът има брошура от 24 години. През това време има формирани 6 акта и 4 фиша, всички платени. Нарушенията, за които най-често е глобен са превишение на скоростта и неносене на документи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР