413 680 лева отпусна пловдивският Общински съвет за ремонт на

...
413 680 лева отпусна пловдивският Общински съвет за ремонт на
Коментари Харесай

Младоженският дом плаче за ремонт. Новините са добри, много добри

413 680 лв. отпусна пловдивският Общински съвет за ремонт на Централния дом на младоженците, ремонт на ритуалната зала, както и за отделяне на нова административна част, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .
Новината Plovdiv24.bg научи в задатък и побърза да заяви на пловдивчани. Сега станаха ясни съответно дейностите, които ще се подхващат за сензитивно усъвършенстване на ситуацията. От отчет на шефа на Оперативна програма "Радостни обреди " излиза наяве, че ситуацията е тежко и ремонтът в действителност е незабавен.

Козирката пред дома се разрушава, от покрива пада мазилка и бетонни части, има мощен теч по фасадата на постройката, вода прониква в бюрото по записвания на младоженците, във фоайето на втория етаж, както и в помещението, в което се съхранява архива на сватбите. Подът също е пропаднал, а плочите му са изпочупени.

Що се отнася до ритуалната зала, то тя ще се снабди с нова подова настилка, нова стенна обшивка, ще се слагат окачени тавани с уместно осветяване за сантименталните подови. В ритуалната зала ще се инсталира и отлично изобретение - огромна видеостена.

Средствата ще бъдат отпуснати в две бюджетни години, 50 000 лв. са планувани за тази и 363 680 за идната година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР