41-годишният Златан Ибрахимович заяви, че не е мислил за отказване

...
41-годишният Златан Ибрахимович заяви, че не е мислил за отказване
Коментари Харесай

Ибрахимович не мисли да спира с футбола скоро

41-годишният Златан Ибрахимович съобщи, че не е мислил за отричане от футбола по време на възобновяване си от тежка травма. Наскоро той се трансформира в най-възрастния голмайстор в историята на Серия А, а в този момент се надява да играе още веднъж за националния тим, когато Швеция приема Белгия и Азербайджан в евроквалификациите. 

„ Не съм попадал в обстановка, в която да споделям „ Стоп “. По-скоро си мислех, че е безнадеждно. Каквото и да правех, не получавах позитивна противоположна връзка. Опитах всичко “, разкри нападателят на конференция в подготвителната база на Швеция.

„ Не съм в Милан или тук за по благосклонност. Тук съм, с цел да играя моята игра, да осигуря и да донеса резултати посредством представянето си. Така че се надявам да мога да продължа да върша това и в това време да се усещам здрав “, добави той.

„ Приемам задачите си ден след ден. Ако се усещам добре и съм определен от треньора, ще оказа помощ на него, на тима и на страната да дадат най-хубавото от себе си. Мисля, че на моята възраст не мислиш за бъдещето. Мислиш за сегашното. Дори аз да съм предишното, сегашното и бъдещето ", показа още Ибра.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР