41-годишният Петър Рачков, който бе задържан след екшън край завод

...
41-годишният Петър Рачков, който бе задържан след екшън край завод
Коментари Харесай

Братът на Рачков изхвърлил кутийка с 8 топчета при ареста си

41-годишният Петър Рачков, който бе арестуван след екшън край цех " Промет " по пътя за Средец на 21 март, е управлявал автомобил Ауди А3 с прекъсната регистрация, благосъстоятелност на 19-годишен юноша от варненското село Аксаково. Освен това лидерът бил с отнета шофьорска брошура поради предходно нарушаване, оповестиха от Областната дирекция на полицията.

Оттам прецизираха, че при задържането си 41-годишният мъж, който е брат на известния артист Димитър Рачков, изхвърлил кутийка с осем топчета, съдържащи веществото, наподобяващо метамфетамин.

Петър Рачков е тестван за приложимост на алкохол, при което дрегер отчел негативен резултат. Нарушителят обаче отказал инспекция за приложимост за наркотични субстанции и техните аналози, след което е арестуван в РПУ Средец за период до 24 часа.

Установено е, че при настъпилия пътен случай, при който Рачков блъснал на заден ход колата на жандармерията,най-вероятно в опит да осуети полицейска инспекция, по служебния автомобил са нанесени вреди за към 600 лева.

Към този миг против него към момента няма повдигнато обвиняване, откри инспекция на 24 часа. Със сигурност Петър Рачков ще получи следващото административно наказване от Пътна полиция за това, че е отказал тест за приложимост на опиати. Но дали ще бъде упрекнат за владеене на опиати ще стане ясно едвам след привършване на назначената физико-химическа експертиза на откритите топчета, разясниха от прокуратурата.

" Тепърва следва изясняване на редица елементи по случая. Допълнително ще бъде изискана информация за престъпните действия на лицето, ще се види и дали той е карал без удостоверение за правоуправление в периода на предходно наказване ", разяснява пред 24 часа представителят на Районната прокуратура в Бургас Керка Дюлгерска.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР