41-годишната Шими Мушни от Болтън, Великобритания, практически е престанала да

...
41-годишната Шими Мушни от Болтън, Великобритания, практически е престанала да
Коментари Харесай

Жена спря да старее, след като роди сина си

41-годишната Шими Мушни от Болтън, Англия, на практика е престанала да се смяна след раждането на сина й Амин. При това дамата се кълне, че в никакъв случай не е прибягвала до пластична хирургия и не употребява скъпа козметика.



" Винаги съм изглеждала млада. Когато моите другари започнаха да остаряват, аз като че започнах да се подновявам, само че и разбиране си нямам за какво. Чувствам се като женската версия на Питър Пан - момиче, което в никакъв случай не пораства, " споделя тя.

Когато синът на Шими се появява на бял свят, самотната майка неизмогвала да върви на работа и да се грижи за бебето. Логично е да се допусна, че подобен живот би се отразил на външността й, само че това не се случило. След известно време всички обърнали внимание на това, че дамата не се трансформира, написа The Sun.



" Те започнаха да ме разпитват да им кажа тайната, само че никаква загадка няма. Не съм правела интервенции, а единственото, което върша за кожата си е да употребявам мокри кърпички и овлажняващ крем. "



И въпреки всичко дребни загадка има - тя не използва алкохол, не пуши и пие доста зелен чай и вода. Освен това постоянно тренира в залата. Освен това Шими има отлична генетика - нейните родители са живи и също наподобяват доста по-млади от възрастта си.

Шими признава, че доста постоянно я вземат за сестра и даже щерка на Амин и това доста смущава младия мъж. По време на екскурзия в Полша, екскурзоводът убеждавал дамата да престане да се преструва на майка, а по време на празненствата никое момиче не се приближавало само че Амин, тъй като мислели, че е с гаджето си.



" Като подрастващ това внимание по никакъв начин не му харесваше, след това се помири, " споделя тя.

Историята на Шими става още по-удивителна като се добави, че дамата страда от хронично заболяване - остра форма на гастропареза. В един миг стомахът й изцяло отказал и се наложило да й присадят импланти, които да подтикват работата на вътрешните органи. Но даже това не се отразило на външността на Шими.

" Жал ми е, че няма някаква загадка, която да споделя, само че самата аз нямам никаква визия за какво се случва по този начин, " споделя тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР